ОРИЛО СЕ ОД ДУДОВИЦЕ, ПА ДО РАВНЕ ГОРЕ: ОФК БУДУЋНОСТ ЈЕСЕЊИ ПРВАК БЕОГРАДСКЕ ЗОНЕ!

 

Победом над екипом Равне горе (1:0) у последњем колу првог дела првенства, фудбалери ОФК Будућности из Дудовице освојили су титулу јесењег првака Београдске зоне. Гол Александра Ђорђевића у 78.минуту, био је довољан за освајање велика три бода и огромну радост играча, стручног штаба, руководства и симпатизера клуба крај Ибарске магистрале.
Сјајне партије током првог дела сезоне, клуб из Дудовице је материјализовао на најбољи начин, тријумфом у на дербију кола, а како се и „наместило“ и у дербију јесени. Савладан је озбиљан, јак ривал, па је тиме и победа добила на значају.
Изабраници прекаљеног стручњака Драгана Грчића, заслужено на одмор одлазе као лидери Београдске зоне, са предношћу која значи, али коју треба бранити и одбранити на пролеће. Па ипак, време је за славље, а први човек клуба Мића Милошевић и његови сарадници имају повода за здравицу и уживање у успеху.
ОФК Будућност је на лидерској позицији. Трон ће да зимује у Дудовици. Заслужено. И више од тога!

 


ЂОРЂЕВИЋ ОПРАВДАО ТРАКУ НА РУКАВУ

 

Да није случајно изабран за капитена Александар Ђорђевић, стрелац јединог гола који је ОФК Будућности донео епитет најбоље екипе јесењег дела првенства, потврдио је и много пре утакмице са Равном гором. Одлични играч је прави вођа на терену, али он гол дели на равне части са саиграчима.
– Ово је победа колектива, тимски успех, а гол је могао да постигне било ко. Важан је коначан ефекат. Верујем да ћемо и у наставку првенства да имамо довољно повода за нове радости – рекао је одмах после дербија Ђорђевић.

 


 

Scroll to Top