МАЛИШАНИ ШФ КАЛИМЕРО ЗАБЛИСТАЛИ НА ТУРНИРУ „ДРАГАН МАНЦЕ КУП 2023“

 

Школа фудбало Калимеро освојила је прво место у конкуренцији малишана рођених 2015.године на турниру „Драган Манце куп 2023“ који је протеклог викенда одржан у Земуну. Предвођени тренером Луком Лазаревићем, мали Лазаревчани су у класи од 40 екипа били најбољи и за то им је припао велики победнички пехар. Неко примети, да трофеј много подсећа на чувеног „ушоњу“ који се додељује освајачу Лиге шампиона.
Дечаци из Калимера, школице на чијем челу је Проф. Дарко Стојановић, су побрали овације и симпатије за приказану игру. Иако су крочили тек у осму годину ,а тренирају две-три, јасно је да је пред овом малом дружином лепа перспектива.
– Посебно, огромно је задовољство после освојеног турнира на којем је учествовао заиста велики број екипа, јер је само у нашем узрасту било 40 тимова. Деца су приказала велику жељу за игром, бирили се, побеђивали, па је трофеј дошао као највећа могућа награда за приказано. Верујем да ће се у будућности о нашој школи и даље писати у суперлативу. растемо из дана у дан, од турнира до турнира – рекао је Лука Лазаревић, млади тренер малишана из ШФ Калимеро.
„Калимерцима“ су припала и појединачна признања. Петар Жуњић, проглашен је за најбољег играча, док је његов клупски друг Василије Станковић, од стране посебниог жирија изабран за најбољег голмана турнира.

 


 

Scroll to Top