ФУДБАЛЕРКЕ КОЛУБАРЕ ДОСТОЈАНСТВЕНЕ ДО КРАЈА У ДВОМЕЧУ СА МАШИНЦЕМ

 

Фудбаклерке Колубаре нису успеле да се кроз двомеч са нишким Машинцем домогну пласмана, односно, повратка у Супер лигу Србије. Девојке из Лазаревца су у реваншу на Делијском вису одиграле нерешено (1:1), али како су у првом дуелу Нишлијке биле успешније (3:0) оне су те које су успеле да сачувају статус у елитном рангу.
После свега виђено, јасно је да Сандра Милојевић, Јована Сретеновић и остале из зелено-црног табора заслужују честитке за приказано у сезону која је завршена у недељу. Изабранице тренера Бојана Мијаиловића су прво у регуларном делу Прве лиге заузеле друго место и практично, до последњег кола су биле у трци са крагујевачким Радничким 19223 биле у трци за трон и улазак у крем друштво српског женског фудбала. Штавише, по мишљењу многих, Колубара је играла вероватно најлепши фудбал током читаве сезоне. И не само то, већ су лазаревачке даме у копачкама показале и висок степен спортске културе, фер-плеја, што је потврђено и у Нишу када је Кристини Крстић, играчици домаћег клуба пре поечтка утакмице уручен букет цвећа на опроштају од активног играња.
Пред лазаревачким прволигашем су дани паузе, али је извесно да ће се врло брзо кренути у сусрет новом првенству.
– Хвала девојкама и тренеру за све што је урађено у сезони која је иза нас, а која је била више него напорна, изазовна, на крају и успешна. Честитке и Машинцу на успеху, а наш циљ је да наредне сезоне будемо у врху – рекао је Предраг Мошика Миловановић „алфа и омега“ ЖФК Колубаре.

 


 

Scroll to Top