КУП ЗА РЕПРИЗУ КОМШИЈСКОГ ДЕРБИЈА

Утакмице предкола Купа Србије на територији ФС Београда, које су биле на програму у среду 27.септембра, а због дана жалости су одложене, одиграће се у среду 4.октобра. Ове сезоне у некада најмасовнијем такмичењу Фудбалски савез општине Лазаревац представљају зонаши Напредак из Медошевца, Шушњар 1977 и ОФК Будућност из Дудовице која је уједно и освајач Купа Србије на територији ФСОЛ.


После првенственог дуела одиграног у викенду за нама, на терен ће поново играчи ОФК Будућности и Напретка. Овога пута копља ће да укрсте на терену БСК у Брајковцу, где клуб из Дудовице игра као домаћин. Изабраници тренера Драгана Грчића су уписали победу у првенству (3:1), па  ће ово да буде прилика да ривал из Медошевца узврати ударац. Било како било, још једна лепа прилика за квалитетан фудбал. На другој страни, пред фудбалерима Шушњара 1977 је тежак испит јер им у госте долази неугодни састав ОФК Младеновца.
Парови 1. кола: ОФК Будућност – Напредак (М), Шушњар 1977 – ОФК Младеновац, Зуце – Келти, Болеч – БСК 1926. Умка – Комграп, Хајдук – Железник, Бежанија – Калуђерица, Балкан – ОФК Жарково, Ц.звезда (ММЛ) – БСК Борча.
У случају нерешеног резултата, победник ће се одлучити извођењем пенала.
Све утакмице почеће у 15 часова.

 


 

Scroll to Top