ЦВЕТОВЧАНИ НА РЕВАНШ ИДУ СА ДВА ГОЛА ПРЕДНОСТИ

У првој утакмици доигравања за првака Општинске лиге Фудбалског савеза општине Лазаревац, цветовачка Младост била је боља од имењака из Барошевца, остваривши победу од 5:3. На тај начин, тим крај стрелишта створио је предност пред реванш који је на програму наредне недеље.
Домаћи тим боље је отворио утакмицу и већ после првих пола сата игре имао капитал од 3:0. Мрежу Швабића погађали су Радовановић, Филиповић и Ранковић. Какву-такву неизвесност вратио је искусни Добричић голом у 35.минуту. До одласка на одмор састав тренера Горана Филиповића увећао је предност захваљујући спретности Ранковића који се по други пут уписао у стрелце.

 

Барошевчани су успели да се поново примакну када је на капитулацију голмана Милутиновића приморао брзоноги Бошњаковић. Али, ту није било крај. Цветовчани стижу до новог гола, када је Лазар Бишевац послао лопту у мрежу и потврдио да није случајно први стрелац овогодишњег првенства.
Тачку на утакмицу ставио је Лазар Миловановић, прелепим и прецизним ударцем са око 20 метара.
Тако је домаћој Младости припало практично прво полувреме, па је сасвим извесно да нас очекује изузетно занимљив реванш када ће барошевачка Младост да има улогу домаћина.
Ваља на крају похвалити спортски однос, како играча, тако и сасвим солидног броја гледалаца на трибинама. И суђење је било на нивоу меча који одлучује о прваку, а уједно и о путнику за виши ранг.

 


МЛАДОСТ (Ц) – МЛАДОСТ (Б)   5:3 (4:1)

 

Стрелци: 1:0 Радовановић у 10, 2:0 Филиповић у 15, 3:0 Ранковић у 30, 3:1 Добричић у 35, 4:1 Ранковић у 45, 4:2 Бошњаковић у 60, 5:2 Бишевац у 80, 5:3 Миловановић у 88. минуту. Игралише крај стрелишта. Гледалаца: 250. Судија: Иван Госпавић (Лазаревац). Жути картони: Ђокић (Младост, Ц), Миловановић, Николић (Младост, Б).
МЛАДОСТ (Ц): Милутиновић, Симић, Новаковић, Ђокић, Костић, Филиповић, Јевтић, Ибрахимовић, Ранковић, Бишевац, Радовановић. Играо је још: Милуновић.
МЛАДОСТ (Б): Швабић, Филиповић, Пауновић, Мартиновић, Димитријевић, Јовичић, Недић, Бошњаковић, Миловановић, Добричић, Николић. Играли су још: Јовановић, Ђорђевић.


 

Scroll to Top