ЗАНИМЉИВ ВИКЕНД НА ТЕРЕНИМА ПРВЕ И ДРУГЕ ОПШТИНСКЕ ЛИГЕ

 

Иза нас је још један занимљив викенд на теренима Прве и Друге општинске лиге Фудбалског савеза општине Лазаревац. Прволигаши су одрадили дуеле 14. кола, док су друголигаши одиграли утакмице 7. кола.
Победом у Крушевци против Шумадинца, фудбалери барошевачке Младости су се учврстили на водећем месту са 28 бодова, четири више од Бурова, Младости из Чибутковице и Петке. Јесењи првак Слобода из Стубице је поражена од Петке, па је сада склизнула на пето место.
Посебно интересантна је трка у доњем делу табеле. Поред већ отписаног ОФК Радничког из Дрена, неколико тимова се бори за опстанак. Ове сезоне, због скраћења Прве лиге на осам тимова, испадају два најслабије пласирана клуба, док ће осмопласирани у доигравање са другим из Друге општинске за опстанак, односно улазак у Прву општинску лигу.
Када је реч о друголигашима Младост из Цветовца је остварила и седму узастопну победу, па је бод дели и од теоретског  пласмана у виши ранг. Борац 1966 је победом у Стрмову, задржао друго место. Док је БСК из Брајковца најпријатније изненађење наставка првенства.

Све резултате и табеле може те видети у рубрици „такмичења – резултати“.

Scroll to Top