СЛОБОДА И БУРОВО У ТРЦИ ЗА БОДОВЕ У ДЕРБИЈУ 6. КОЛА ПРВЕ ОПШТИНСКЕ ЛИГЕ

 

Прегрмели су клубови Прве општинске лиге први део јесење сезоне, а како се трка захуктава, негде је и разумљиво што следе све занимљивије утакмице. Једна таква на програму је у суботу (15.00) на терену са вештачком травом у Лазаревцу. У оквиру 6. кола копља ће да укрсте Слобода из Стубице и Бурово.
Много је повода зашто је ово дерби кола, а можда, по мишљењу многих и утакмица јесени, када је реч о овом рангу ФСО Лазаревац. Наиме, састав из Стубице је лидер, са максималним учинком у претходних пет кола. На другој страни, Бурово жели да додатно законпликује ситуацију у врху и стане уз бок наредном ривалу, али и Младости из Барошевца, која је најближи пратилац лидеру. Поменути клубови су у прошлости одиграли много занимљивих утакмица, па се очекује да тако буде и у наредних 90 минута.
– Казнена експедиција не жели да стане. Ривала из Бурова поштујемо, знамо да имају квалитетан тим, али очекујемо да ћемо наставити серију победа и да ћемо се учврстити на првом месту – са доста оптимизма поручује искусни Дарко Премовић, важна карика у игри Слободе.
И гост у овом мечу није без планова.
– Свесни смо да нас очекује тешка утакмица, против тренутно водеће екипе у лиги. Нема ту неких посебних тајни, добро се познајемо, а победника ће одлучивати ситнице. У сваком случају, верујем да ће утакмица да испуни очекивања, а да ћемо ми бити ти који ће на крају имати више повода за задовољство – каже Влада Стевановић, један од челника жуто-црних из Бурова.


ЈЕСЕЊЕ КРУНИСАЊЕ ЦВЕТОВЧАНА

 

За разлику од прволигаша, клубови Друге општинске лиге ће већ после предстојећг викенда на одмор. Остало је дакле, да се одигра 5.коло, а и пре последњих 90 овосезонских минута, познато је да ће зимски одмор, без обзира на резултат из наредне утакмице, на лидерској позицији да проведе Младост из Цветовца.
Прошлосезонски првак лиге, који стицајем околности није узео учешће у вишем рангу Првој београдској лиги, у претходна четири кола деловао је више него супериорно. Цветовчани су остварили све четири победе и уз импозантну гол разлику 26:2 одлазе на гостовање БСК у Брајковац.

 


 

Scroll to Top