ОДРЕЂЕНИ САСТАВИ ГРУПА ЗА МАЈСКИ ТУРНИР ПРИГРАДСКИХ ОПШТИНА

 

Поводом овогодишњег традиционалног Мајског турнира приградских општина Београда, у просторијама Градске општине Барајево, чији је Спортски савез домаћин овог занимљивог такмичења, одржан је технички састанак на којем су поред домаћина били присутни представници Фудбалских савеза општина Обреновац, Лазаревац, Младеновац, Сопот и Гроцка.
Разумљиво, као и увек у оваквим приликама, најзанимљивији део састанка био је везан за одређивање састава група овогодишњег турнира.
Репрезентација ФСО Лазаревац је у Групи 1 где ће за ривале имати Сопот и Обреновац. Први ривал нашег изабраног тима биће поражени из дуела Сопот -Обреновац, а одмах после тог меча уследиће утакмица са победником прве утакмице у групи. Утакмице ове групе играће се на терену у Лисовићу 25. маја.
Групу 2 поред домаћина Барајева чине Гроцка и Младеновац. Утакмице ове групе играће се на терену у Барајеву такође 25. маја.
Дан касније, на програму су дуели за пласман. Трећепласирани тимови из група одиграће на терену у Великом Борку меч за утешно 5.место, а другопласирани ће се у Лисовићу борити за 3.место. Победници група одиграће  велико финале од 17 часова на стадиону у Барајеву.
И овога пута биће додељени пехари на основу пласмана, а биће изабрани најбољи играч, стрелац, голман, судија и фер-плеј екипа. Такође признања ће добити и заслужни спортски радници.

 


 

Scroll to Top