ОДРЖАН САСТАНАК ПРЕД ТУРНИР ПРИГРАДСКИХ ОПШТИНА „ОБРЕНОВАЦ 2023“

Репрезентација ФСО Лазаревца налази се у Групи 1 заједно са селекцијама ФСО Сопот и ФСО Обреновац, док су у Групи 2: ФСО Гроцка, ФСО Барајево и ФСО Младеновац. То би у најкраћем био исход жреба који је јуче обављен у просторијама Градске општине Обреновац.
Ако се да наслутити на основу „предигре“ онда је јасно да ће и ова, 43.по реду манифестација да протекне на највишем нивоу. Руководство фудбалског савеза општине Обреновац, било је сјајан организатор традиционалног састанка представника свих шест савеза који је уприличен у згради Градске општине Обреновац, где је присутне угостио председник ове београдске општине Милош Станојевић, заједно са сарадницима.


– Драго ми је што Вас видим у великом броју, а посебно сам изненађен чињеницом да међу Вама има и неколико дама. Желим свима да пожелим успешно такмичење, лепо дружење, наставак богате традиције, а на крају нека победи ко буде најбољи – рекао је Станојевић.
Потом се пришло извлачењу парова, где је ФСО Лазаревац за ривала добио јаку групу у којој су још Сопот и домаћин турнира уједно и прошлогодишњи победник, селекција Обреновца. У другој ће се борити Гроцка, Барајево и Младеновац.
– Утакмице првог дана играће се на теренима у Забрежју (Група 1) и у Кртинској (Група 2). Дан касније, када су на програму дуели за пласман, играће се у Стублинама (пето место), Белом Пољу (треће место), а финале је на стадиону Радничког у Обреновцу. После тога, као што обичај налаже, уследиће проглашење најбољих екипа и појединаца и наравно неизбежно „треће полувреме“ – истакао је Ненад Пижон Станојевић, први оперативац ФСО Обреновца.
Овогодишњи „Мајски турнир“ приградских општина одржаће се 27. и 28. маја.

 


ФС БЕОГРАДА ПОДРЖАО ТУРНИР

Да турнир приградских општина има и те како значајно место и у фудбалском Београду, присуством на састанку у Обреновцу потврдио и Милош Мирковић, генерални секретар Фудбалског савеза Београда. Први оперативац београдске куће фудбала пожелео је организаторима, као и свим учесницима такмичења да све протекне у најбољем реду и да се лепа традиција настави и у наредном периоду.


 

Scroll to Top