ПОЗНАТИ ПАРОВИ 2. КОЛА КУПА СРБИЈЕ НА ПОДРУЧЈУ ФС БЕОГРАДА

Познати су парови 2. кола Купа Србије на подручју Фудбалског савеза Београда. Од ове рунде у такмичење се укључују и клубови Српске лиге, као и они који су били победници на подручју општинских савеза. ФСО Лазаревца имаће три представника, па ће поред зонаша Напретка из Медошевца, који је у првом колу био бољи од Комграпа (4:0), за пролаз у 3. коло да се боре српсколигаши Борац из Лазаревца и Ушће Нови Београд из Степојевца.
Жреб који је одржан у ФСБ одредио је да Борац иде у госте екипи Калуђерице, Ушће НБГ. ће на мегдан Хајдуку са Лиона, док ће Медошевчани да гостују код Локомотиве.
Подсетимо, због одустајања  од свих такмичења, овогодишњи победник Купа на територији ФСОЛ екипа „Димитрије Туцовић“ није у прилици да представља наш савез у некада најмасовнијем такмичењу.

 


ПАРОВИ 2. КОЛА:

 

Локомотива – Напредак (М)

Калуђерица – Борац (Л)

Хајдук – Ушће НБГ.

Келти – Торлак

БСК Борча – Ст.град

Јединство – Будућност (Д)

Космај – Звездара

БАСК ТЕК – Младеновац

ПКБ (ПС) – Раднички (О)

Телеоптик – Стрелац

Прва искра – Барајево

Балкан – ОФК Београд

Зуце – Земун

Синђелић – Сремчица


За разлику од премијерне рунде, овога пута утакмице 2.кола играће се у два термина. Први је на програму у среду 12.октобра у 15 часова, док ће седам дана касније, дакле 19.октобра такође од 15 часова играти клубови Српске лиге чији су првенствени мечеви 8.кола одложени због обавезе Аматерске репрезентације Београда.


 

Scroll to Top