УБЕДЉИВА ПОБЕДА НАПРЕТКА У 1. КОЛУ КУПА СРБИЈЕ НА ПОДРУЧЈУ ФС БЕОГРАДА

Успешан старт фудбалера Напретка у овогодишњем такмичењу за Куп Србије на територији ФС Београда. Медошевчани су на домаћем терену у првом колу некада најмасовнијег такмичења, без већих потешкоћа савладали екипу Комграпа резултатом 4:0 и на тај начин обезбедили пласман у наредну рунду.
Голове за медошевачког зонаша постигли су искусни и прекаљени Александар Маринковић, затим Богдан Љубојевић, Александар Благојевић и Боривоје Митровић.

Квалитетна и корисна утакмица за наш тим против добро познатог ривала из лигашког друштва. Остварили смо заслужену победу и желимо да што је могуће даље догурамо у овом такмичењу. Сада се окрећемо првенственим обавезама – казао је одмах после утакмице и победе над „грађевинарима“ Илија Мушицки, секретар Напретка.

Иначе, Напредак је био једини представник ФСО Лазаревца у овом колу. а од другог кола прикључиће се и српсколигаши Борац из Лазаревца и Ушће Нови Београд из Степојевца.
Ваља напоменути да екипа Димитрије Туцовић, овогодишњи победник Купа на територији ФСО Лазаревац, неће бити учесник у такмичењу за Куп на територији ФСБ, јер је клуб из Шушњара престао да се такмичи.

 

Scroll to Top