ОДРЖАНА СКУПШТИНА ФСО ЛАЗАРЕВАЦ

 

Брзо, кратко, а на крају и ефикасно реализована је Прва редовна седница Скупштине Фудбалског савеза општине Лазаревац. Делегати највишег органа лазаревачке куће фудбала, најпре су изабрали органе Скупштине (радно председништво, верификациону комисију, записничара и овериваче записника), да би после тога било констатовано  да на седници присуствује  18 од укупно 27 делагата. У односу на претходно заседање овог органа, неки клубови су променили своје делегате, док су Млади борац из Жупања и 20.октобар из Трубушнице остали без права гласа у Скупштини, пошто су њихови сениорски клубови одустали од такмичења у Општинској лиги.
Чланови Скупштине ФСО Лазаревац су пре седнице добили обиман материјал, па је председник Марко Ранковић, већ после пар уводних реченица ставио на гласање усвајање извештаја о раду, као и финасијског извештаја за претходну годину.
Први човек ФСОЛ је затим ставио на усвајање и извештаје струковних организација (судије и тренери), да би потом делегатима Скупштине предочио план и програм рада за текућу годину.


Чланови Скупштине су једногласно прихватили и извештај Надзорног одбора.
– Очекује нас доста посла и у наредном периоду, а као што сте упознати у материјалу за ову седницу и у протеклом периоду смо били изложени разним изазовима. Оно што није и не би требало да буде под тепихом, јесте чињеница да је савез вратио бројне дугове из прошлости, а они у данашње време уопште нису мали за наше прилике. Нажалост, неки рачуни нам и даље стижу на адресу, али верујемо да ћемо врло брзо да будемо у прилици да констатујемо да савез више нема „репова“ из прошлости – рекао је измеђуосталог у обраћању Марко Ранковић, председник ФСО Лазаревац.
Први човек ФСОЛ је пожелео свим клубовима много успеха и спортске среће у пролећниом делу првенства, са жељом да и наредну такмичарску сезону дочекају спремни за нове победе.

Scroll to Top