НАСТАВЉЕНО ПРВЕНСТВО ПРВЕ ОПШТИНСКЕ ЛИГЕ

 

Утакмицама 10. кола протеклог викенда настављено је првенство на теренима Прве општинске лиге ФСО Лазаревац.
Ако је се да наслутити на основу првих пролећних 90 минута, онда имамо повода да очекујемо узбудљиву трку за бодове. Премијерна рунда донела је неколико изненађујућих резултата, али како су клубови очигледно добро искористили зимску паузу, извесно је да се и у наредних осам кола може очекивати доста неизвесности.
Гости су имали више успеха. Победе на страни су забележили Пролетер и Петка. Тим из Врбовна је славио у Цветовцу где мечеве као домаћин игра ОФК Борац из Араповца. Састав тренера Александра Јовановић је победио са 3:2 икао је „домаћин“ имао два пута предност. Печани су у једном дербија, без обзира на тренутни пласман, савладали Младост из Барошевца једног од кандидата за улазак у виши ранг, резултатом 3:1.
Лидер из Стубице се морао задовољити само бодом на гостовању у Дрену (2:2). ОФК Радничком је ово други бод у првенству,  стим што му је један одузет због изостанка са утакмице.
Младост из Чибутковице и Бурово су одиграли занимљиву и борбену утакмицу где није било победника. Ово је уједно и једина утакмица на којој није било голова..
Шумадинац је на свом терену прилично лако изашао на крај са гостима из Лукавице остваривши тријумф од 3:1.
Сви мечеви овог викенда су почели минутом ћутања чиме су актери и гледаоци одали последњу почаст недавно преминулим спортским Радницима. Раденку Џаји Благојевићу, Моши Ранковићу, Златку Шумешу и Живомиру Жући Смиљанићу.
Утакмице 11. кола које су на програму наредног викенда почеће у 15.30 часова.

 


 

Scroll to Top