НАСТАВЉА СЕ ПРВЕНСТВО ОПШТИНСКЕ ЛИГЕ

 

Утакмицама 10.кола наредног викенда наставља се првенство у две групе Општинске лиге. Зимска пауза је архивирана, а клубови су тај период искористили за ангажовање појачања и уигравање тимова. Оно што је промена у односу на јесењи део сезоне, јесте чињеница да су два клуба одустала од такмичења. Група „А“ је остала без Младог борца из Жупањца, док је Групу „Б“ напустио 20.октобар из Трбушнице. Из тог разлога обе групе имаће по осам клубова, док ће по два клуба у колу да буду слободна. Уједно, сви резултати клубова који су одустали су поништени.
На пролећној премијери очекује се неколико занимљивих дуела, а свакако да су у жижи утакмице Раднички (Д) – Младост (Ц) и Младост (Б) – Петка. Реч је о окршајима тимова који су, бар на основу тренутног пласмана, главни претеденти за позицију која води у  доигравање за првака и пласман у виши ранг Прву „Б“ београдску лигу.
У Групи „А“ у 10.колу састају се: Младост б(Ч) – ТЕК Слога, Пролетер – Шумадинац и Раднички (Д) – Младост (Ц). У овом колу ОФК Борац и Бистрица биће слободни.
У Групи „Б“  у 10.колу састају се: Младост (Б) – Петка, Слобода – БСК и Млади радник – Слога. У овом колу Бурово и Стрмово биће слободни.
Подсетимо, јесењи прваци су Младост из Цветовца и Петка.

 


 

Scroll to Top