НАПРЕДАК БЕЗ ТРЕНЕРА, ДРАГАН ГРЧИЋ ПОДНЕО ОСТАВКУ

 

Убедљив пораз протеклог  викенда од Сремчице (0:5), тешко је пао свима у табору Напретка из Медошевца. Очигледно, лош резултат, али и нека врста кризе у овом зонашу, приморала је искусног стручњака Драгана Грчића да поднесе оставку на место шефа стручног штаба. Сада је на челницима овог клуба да изаберу новог тренера, који би екипу требало да уведе у мирну завршницу првенства Београдске зоне како би Напредак обезбедио опстанак у лиги.
– У Напретку сам провео три сјајне сезоне, сарађивао са добрим људима, тренирао квалитетне играче, али посао којим се бавим је такав да сам се одлучио да поднесем оставку, која ће верујем, донети ведрије тонове и боље резултате клуба у финишу сезоне. Овај састав Напретка не би требало да брине за статус. Екипа која у својим редовима има играче као што су Бојан Бељић, Александр Маринковић и остале, свакако да заслужује да и наредне сезоне играу Зони. На крају, ни бодовни учинак није толико забрињавајући. Увек ћу да будем на услузи Медошевчанима, где сам се осећао као код куће – рекао је Грчић.
У наредном првенственом дуелу Напредак на свом терену дочекује екипу Црвене звезде из Малог Мокрог Луга, а како тренутно стоје ствари, тренерска палица могла би да се нађе у рукама Дејана Миловановића, некадашњег играча овог клуба и лазаревачке Колубаре у којој нје оставио упечатљив траг.

 


 

Scroll to Top