МЛАДОСТ ИЗ ЦВЕТОВЦА ЈЕСЕЊИ ПРВАК ДРУГЕ ОПШТИНСКЕ ЛИГЕ

 

Протеклог викенда утакмицама 5.кола стављена је тачка на јесењи део првенства Друге општинске лиге. Фудбалери Младости из Цветовца су први прошли кроз циљ са максималним учинком. Клуб крај стрелишта забележио је свих пет победа и уз фантастичну гол разлику 29:2 први прошао кроз циљ.
На неки начин, љубичасто-бели су показали да ни прошлогодишњи учинак, када су се Цветовчани окитили титулом првака и изборили улазак у виши ранг, није био плод случајности. Међутим, Младост није прихватила селидбу у Прву београдску лигу, па је цех плаћен повратком у најнижи ранг.


Тренер Горан Цаки Филиповић, није имао широк списак играча поред себе, али је костур и шампионског састава задржан, па су Цветовчани предвођени голгетером Лазаром Бишевцем, као тајфун прохујали првом етапом првенства у конкуренцији друголигаша.
– Хвала играчима који су одлично, перфектно одиграли први део сезоне и довели клуб на прво место. Летос се догодило се то што се догодило и нисмо имали другог избора него да сабијемо редове и учинимо све како бисмо се вратили тамо где нам је и место. Штавише, сматрам и даље да Младост заслужује не само први ранг на територији ФСО Лазаревца, већ и да игра у вишем рангу, али то су сада неке друге теме-каже Горан Филиповић, искусни стручњак на клупи Младости.
Следи дужа пауза па наставак сезоне?
– Одмор ће да буде заиста дуг, али је то можда прилика да још више ојачамо редове и да на пролеће потврдимо супериорност. Биће тешко, јер ће се и ривали вероватно појачати. Пре свега мислим на Борац 1966 који је изузетно неугодан, а пажњу завређују и остали- јасан је Филиповић.

 


БИШЕВАЦ ПОНОВО ГОЛГЕТЕР

 

Цветовчани су јесенас 29 пута погађали мрежу ривала. Први стрелац је Лазар Бишевац са 13 датих голова, а иза њега је Ненад Јевтић са шест голова. У стрелце су се још уписивали: Срђан Квргић (4), Милош Ђурђевић (2), док су по једном били прецизни: Сари Абуши, Ђорђе Јеремић, Славиша Новаковић и Александар Радовановић.

 


 

Scroll to Top