ЛАЗАРЕВЧАНИН ДАРКО СТОЈАНОВИЋ БЛИСТА У САУДИЈСКОЈ АРАБИЈИ

 

Кажу, добар глас се далеко чује. Овога пута, добар глас стигао је из далеке Саудијске Арабије. Одјекнуо је у Србији, али некако највише у Лазаревцу. Није ни чудо, јер је главни актер тог доброг гласа наш суграђанин Дарко Стојановић, фудбалски тренер, некадашњи кормилар ЖФК Црвена звезда и селектор репрезентације Србије. Популарни „Зико“ од недавно ради као шеф стручног штаба ЖФК Ал Хилала. Реч је о клубу великог имена и репутације.
Стојановић је за кратко време остварио запажене резултате, његов клубу је тренутно на другом месту, а добре партије Ал Хилала донеле су и ласкаво признање нашем стручњаку, који је проглашен за тренера месеца!
– После такве једне награде, свакако да морам да будем више него задовољан. Моји сарадници и ја смо први тренер из Србије који ради у овдашњем женском фудбалу, што нас још више мотивише да из дана у дан будемо све успешнији – каже Стојановић.
Резултати су мерило квалитета и рада.
– Тренутно смо на другом месту. Играмо добро и очекивања су да резултати буду још бољи. Сваки нови дан је нова жеља за успехом. Верујем да ће наш рад данас-сутра да отвори врата и другим тренерима из Србије да се окушају у Саудијској Арабији – истиче Дарко Стојановић.
Лепа вест, нема шта.

 


КВАРТЕТ У СТРУЧНОМ ШТАБУ

 

У стручном штабу ЖФК Ал Хилала поред Дарка Стојановића су још први асистент Никола Ђуровић из Обреновца, затим сплићанин Јосип Струња, кондициони тренер, тренер голмана Бранко Катић са којим је Стојановић сарађивао и у Црвеној звезди, баш као и са физиотерапеутом  Слободаном Боком Петровићем.
За признање које сам добио пре неколико дана, свакако огромне заслуге припадају и мојим сарадницима и на томе сам им неизмерно захвалан – нагласио је искусни стручњак.

 


 

Scroll to Top