КАДЕТИ И ПИОНИРИ КОЛУБАРЕ ИГРАЈУ ЗА САРУ МАТИЋ

Наша млада суграђанка Сара Матић, бије битку са опаком болешћу. За њено лечење потребна су новчана средства, па се велики број организација, клубова и појединаца укључио у акцију прикупљања новца, као би се овој девојчици, чланици ООК Лазаревац и ученици Основне школе „Кнез Лазар“, омогућило лечење у иностранству.

После Анта Вукушића, првотимца Колубаре који је новчану  награду за најбољег играча кола у Суперлиги Србије, наменио управо за Сару Матић, истим путем кренули су полазници школе ФК „Колубара“.  Наиме, овога викенда на утакмица кадета и пионира биће постављене кутије за прикупљање прилога.


Позивано наше суграђане, људе добре воље, да дођу на утакмице млађих селекција и да једним малим гестом учине много за сви верујемо у то, успешан опоравак мале Саре. Наши кадети у суботу у 11.45 часова на главном терену играју првенствени меч са Вождовцем и та утакмица ће поред такмичарског имати и хуманитарни карактер. Исто ће да буде и у недељу у 16 часова када ће пионири играти са Црвеном звездом – објаснио је Петар Ђинђић, директор омладинске школе Колубаре и члан стручног штаба сениорског тима.

Scroll to Top