ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ПУНИ СТАДИОН У ЛАЗАРЕВЦУ

 

 

Спектакл у најави! Вољом жреба у полуфиналу Купа Србије за жене састаће се Колубара и Црвена звезда. После великог успеха, свакако највећег ако се изузме пласман у Супер лигу и пласмана у завршницу најмасовнијег такмичења, фудбалерке из Лазаревца су добиле више него атрактивног ривала у полуфиналу еминентног такмичења. Без сумње довољан мотив за изабранице тренера Бојана Мијаиловића.
– Радујемо се утакмици са Црвеном звездом која је у врху српског женског фудбала, што је довољан мотив за наш састав да у предстојећих 90 минута покажемо да нисмо случајно у полуфиналу – каже искусна Слађана Вејновић, поуздани дефеназивац Колубаре.
Оно што је свакако занимљиво, неколико играчица Колубаре је било у редовима београдских црвено-белих, а није било давно када је у стручном штабу Црвене звезде био и Предраг Мошика Миловановић, „алфа и омега“ клуба из Лазаревца.
– Верујем да ће ово да буде сјајна прилика да трибине Градског стадиона буду испуњене до последњег места и да ћемо уз подршку гледалаца приказати добру партију. Ово је утакмица у којој нема шта да се изгуби,а опет, може много да се добије – нагласила је Слађана Вејновић, популарна „Рафа“.
Полуфинална утакмица Купа Србије Колубара – Црвена на програму је у среду 31.маја, када ће се одиграти и други полуфилани дуел ТСЦ – Спартак.

 


 

Scroll to Top